Punt divers

Controlat el foc de la Portella que ha cremat unes 20 hectàrees

Una vintena de dotacions terrestres i tres mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat han treballat per controlar el foc que afectava, des de dos quarts de set de la tarda, la vegetació al marge del riu Noguera Ribagorçana, al seu pas pel municipi de la Portella (Segrià). El foc s'ha controlat a un quart de deu del vespre, si bé diverses dotacions de Bombers han continuat treballant a la zona. A les dotze de la nit, hi havia deu vehicles que treballaven en l'apagada de les brases i evitar qualsevol revifalla.

Segons les últimes informacions facilitades per Bombers, i a l'espera de la confirmació del Cos d'Agents Rurals, el foc hauria afectat una superfície aproximada de 20 hectàrees. La vegetació cremada han estat bàsicament canyes, matolls, pins i xops. El foc no ha suposat cap perill per a la població, ja que es trobava allunyat del nucli habitat. No hi ha hagut cap persona afectada a conseqüència de l'incendi, així com tampoc s'ha fet cap desallotjament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.