Punt divers

Més de 1.400 persones han votat per donar el nom de Xavier Jounou a un espai públic de Solsona

La iniciativa popular per posar el nom de l'alcade de Solsona, Xavier Jounou, a un espai públic de la ciutat, ja porta recollides més de 1.400 signatures, tal com han informat des de la taula d'entitats solsonines, la plataforma impulsora de la iniciativa. El procés de recollida de les signatures s'allargarà fins el dia 23 d'abril. La iniciativa té la col·laboració de més d'un centenar d'establiments de la ciutat que disposen de fulls per signar. Un cop recollides les signatures es presentaran a l'Ajuntament. Els espais proposats per dur el nom de Xavier Jounou, que va morir el 13 de gener passat a causa d'un càncer, són el nou centre cívic o el carrer que portarà a la nova Escola El Vinyet.

L'acord de ple sobre la proposta de donar el nom d'un espai públic a Xavier Jounou es preveu fer públic el 4 de juny, coincidint amb el nomenament, a títol pòstum, de Xavier Jounou com a fill predilecte de la ciutat.Els electors encara tenen temps de votar fins el dia de Sant Jordi al més d'un centenar d'establiments que s'han adherit a la iniciativa. Des de la taula d'entitats es recorda que per votar no cal estar empadronat a Solsona.La taula d'entitats solsonines es va crear el 29 de gener passat amb l'objectiu d'impulsar una iniciativa popular que insti al Ple de l'Ajuntament de Solsona a donar el nom de Xavier Jounou a un espai públic de la ciutat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.