Punt divers

Enxampen un furtiu caçant tords amb un reclam electromagnètic a l'Alt Empordà

Els Agents Rurals han enxampat un furtiu que caçava tords fent servir un reclam electromagnètic. El furtiu, que feia parada enmig d'una pista agrícola i forestal a Masarac (Alt Empordà), volia atraure els tords amb el so per després caçar-los. El reclam que utilitzava estava equipat d'un comandament a distància per activar el so de cants d'altres espècies. En el moment de l'actuació, ja havia abatut onze tords i un tudó. Durant la intervenció, també li han trobat una arma carabina del calibre 22, desenfundada, carregada amb sis bales, complementada amb un silenciador i sense la respectiva guia de l'arma.

Aquests tipus d'actuacions vulneren tant la Llei de protecció dels animals com la Llei de caça i el Reglament general d'armes. Per tant, l'infractor s'enfronta a sancions de milers d'euros i a una inhabilitació per a l'exercici de la caça durant dos anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.