Punt divers

Detenen un home de 50 anys com a suposat autor d'un incendi forestal a Sant Vicenç de Castellet

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Sant Vicenç de Castellet (Bages), Ignacio O.O., de 50 anys, com a suposat autor d'un incendi forestal que va cremar dues hectàrees i va obligar a desallotjar 20 persones a la zona del polígon industrial Les Vives de la localitat bagenca. Segons han informat fonts policials, al detingut li consten vuit antecedents, un dels quals per també un delicte d'incendi forestal a la comarca del Bages l'any 2004. Després de la inspecció ocular feta a l'indret on va començar l'incendi, els agents rurals ja van poder determinar que el foc havia estat intencionat

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació, en la qual diversos testimonis van ubicar el detingut a la zona de l'incendi a l'hora dels fets. El presumpte autor va utilitzar un paquet ple de papers i llumins per iniciar el foc. La proximitat de les flames a les naus va obligar a desallotjar 20 persones. El detingut passarà aquest divendres a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Manresa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.