Punt divers

El president de Caixa Manresa diu que la dimensió d'una entitat d'estalvi 'no assegura res'

El president de Caixa Manresa, Valentí Roqueta, ha dit que la dimensió d'una entitat d'estalvi tampoc 'no assegura res' en resposta als consells que recomanen les fusions entre caixes. Roqueta ha explicat que 'ser més gran no vol dir que siguis més bo' i que es 'pot ser potent sense ser tant gran'. El president de l'entitat d'estalvi, que dimarts de la setmana que ve serà substituït en el càrrec, ha reconegut que el futur és 'incert' però ha insistit en què Caixa Manresa vol seguir treballant per mantenir una 'bona continuïtat amb èxit'. Segons Roqueta, això passa per tenir una entitat 'potent, reforçada i amb un balanç sòlid i equilibrat, que ha de permetre mantenir la nostra independència'.

El president de Caixa Manresa ha destacat que, tot i l'actual situació de 'pressió econòmica' l'entitat seguirà treballant per mantenir la seva independència i identitat. D'aquesta manera, segons Roqueta, es pot configurar un panorama 'més ric' que permet orientar l'Obra Social al territori 'que és la raó de ser de Caixa Manresa', ha recordat el president de l'entitat d'estalvi.Roqueta ha insistit en el fet que la dimensió d'una entitat 'no assegura res'. Tot i així, ha destacat que 'cal estar atent a tot allò que es mou però, en cap cas, precipitar-se a res', ha conclòs. El president de Caixa Manresa ha fet aquestes declaracions en el dinar anual que l'entitat manté amb els mitjans de comunicació. Roqueta també ha aprofitat per fer balanç dels seus disset anys en el càrrec i ha dit que se'n va 'raonablement' satisfet i amb els objectius complerts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.