Punt divers

El Consell del Solsonès recuperarà l'antiga botiga de Cal Musiquet per promoure-hi productes de la comarca

El Consell Comarcal del Solsonès invertirà 57.816 euros a l'antiga botiga de Cal Musiquet de Solsona. Ubicada al nucli antic del municipi, a carrer de la Regata, aquest establiment comercial, actualment tancat, es reconvertirà en una botiga destinada a la venda i promoció de productes solsonins, tant els agroalimentaris com els artesanals. La intenció és que la visita a aquest establiment formi part d'una ruta per diferents equipaments turístics de la comarca. La recuperació de Cal Musiquet, que mantindrà el nom, podria ser realitat a finals d'any. De moment ja hi ha alguns productors de la comarca interessats a fer-se càrrec de la seva gestió, que serà una concessió pública.

Segons ha explicat el vicepresident del Consell Comarcal del Solsonès, Albert Muntada, la intenció és que Cal Musiquet funcioni com una agrobotiga on s'hi puguin trobar productes autòctons de la comarca. Molt a prop de l'oficina de turisme i de la cèntrica plaça de Sant Joan, el Consell solsoní vincula aquest projecte a la posada en marxa d'una nova oferta turística que permetria visitar diferents equipaments i punts d'interès de la comarca acabant amb una degustació a Cal Musiquet. També dins l'àmbit turístic, el Consell Comarcal del Solsonès preveu posar en funcionament a finals d'aquest any l'ampliació de l'oficina de turisme de Sant Llorenç de Morunys. Amb una inversió de 47.605 euros, la intenció del Consell és aprofitar el creixent interès per la pràctica de la BTT per oferir-hi serveis de lloguer de bicicletes, així com un taller per al seu manteniment. Alhora, s'està treballant en el disseny de noves rutes i circuits per fer en bicicleta de muntanya.Finalment, el Consell Comarcal del Solsonès invertirà 53.062 euros en la dotació d'infraestructures per donar resposta a una altra pràctica creixent vinculada al turisme, la fotografia naturalista.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.