Punt divers

El Pla d'emergència social de Solsona engega una campanya de recollida d'aliments

Solsona posarà en marxa durant aquestes festes la campanya 'Aliments solidaris' que té per objectiu recaptar aliments per ampliar el banc que gestiona Creu Roja del Solsonès en el marc del Pla d'emergència social. A partir de dilluns vinent i fins al 9 de gener, 11 establiments comercials habilitaran un espai perquè la clientela se solidaritzi amb aquesta iniciativa. Per col·aborar-hi es demana l'aportació d'aliments de llarga durada com oli, sal, llegums, arròs, cereals, conserves i galetes. Tot el que es recapti se sumarà al fons del banc d'aliments de Creu Roja del Solsonès, del qual fins ara s'han beneficiat una trentena de famílies que representen aproximadament unes 120 persones.

Les donacions es podran fer a les botigues Cal Baldomero, Cal Coll, Ca la Carme Gras, Cal Feu, Àrea de Guissona i Fruites Taribó i als supermercats Caprabo, Dia, Lidl, Llobet i Roges. Durant aquestes festes qui vagi a comprar en aquests establiments podrà dipositar algun d'aquests aliments en una cistella o carret condicionat expressament per a la campanya solidària.'Aliments solidaris' és una campanya ideada per les institucions i entitats que donen suport al Pla d'emergència de Solsona: l'Ajuntament, el Consell Comarcal, Càritas, Creu Roja, Celsona, el Consell de la Gent Gran de Solsona, Mans Unides, Rotary Club de Solsona, Solsonès Obert al Món (SOM) i Volem Feina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.