Punt divers

Denuncien un veí de Solsona que multiplicava per vuit la taxa d'alcoholèmia permesa

Un home ha estat denunciat per superar per vuit la taxa d'alcoholèmia permesa. Un ciutadà va alertar els Mossos d'un vehicle que circulava de forma temerària a la carretera del Castellvell de Solsona el passat diumenge a la tarda. Quan els Mossos el van aturar, el conductor mostrava signes evidents d'embriaguesa i quan els agents de Trànsit li van fer la prova d'alcoholèmia, va donar una taxa de 2,05 mg/l en aire expirat la primera vegada i 1,96 mg/l en una segona prova. Els agents van immobilitzar el vehicle i el conductor ha estat denunciat per la via penal i compareixerà davant el jutge aquest dimarts.

Els Mossos d'Esquadra van rebre una trucada que els alertava del comportament estrany d'un vehicle a la carretera del Castellvell. Quan els agents hi van acudir, van localitzar el vehicle i constatar que, efectivament, no circulava normalment. Li van fer senyals perquè s'aturés però inicialment el conductor no va reaccionar a les indicacions. Finalment, els Mossos van aconseguir aturar-lo i van avisar als agents de Trànsit per a fer-li la prova d'alcoholèmia. L'infractor, Joan C. V. és veí de Solsona, té 40 anys i no té antecedents penals. Tot i així, va ser aturat mentre conduïa ebri superant el límit de 0,5 mg/l que determina la taxa d'alcoholèmia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.