Punt divers

Un camió carregat de gasoil i benzina bolca a Castellolí i talla la circulació a la N-II

Un camió carregat amb cinc tancs de gasoil i un de benzina ha bolcat aquest dimarts al migdia per causes que es desconeixen al coll de Bruc, al municipi de Castellolí (Anoia), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Com a conseqüència de l'accident, que ha tingut lloc al voltant de les dotze del migdia al quilòmetre 568,5 de la carretera N-II, ha obligat a activar la fase d'alerta el Pla especial emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat). El camió accidentat, que transporta 5 tancs de gasoil i un de benzina, i té una fuita del producte. L'accident ha obligat a tallar la circulació en els dos sentits de la marxa.

Aquest dimarts al migdia, els efectius dels Bombers que es troben al lloc, treballen per controlar i neutralitzar el producte fuitat i, per part de Mossos d'Esquadra, ja s'han fet les gestions per fer arribar una altra cisterna al lloc de l'accident per poder realitzar el transvasament. En l'accident, no hi ha hagut cap ferit.Al lloc, treballen 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 5 patrulles dels Mossos d'Esquadra. Segons el Servei Català de Trànsit, la carretera N-IIa es troba tallada en els dos sentits de la marxa a causa d'aquest accident.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.