Punt divers

Els traginers i ramaders de Navarcles celebren el 125è aniversari de la festa de Sant Antoni que demana protecció per als animals

CATALUNYA CENTRAL

Navarcles commemora el dia 13 de gener la continuïtat durant 125 anys de la Festa de Sant Antoni. Es tracta d'una tradició iniciada per traginers i ramaders per demanar la protecció del sant per a tota mena d'animals i en aquests moments és una de les festes més antigues del poble. Per commemorar l'efemèride, els organitzadors, els Socis de Sant Antoni i l'Ajuntament, han preparat una programació especial dins la qual destaca una exposició fotogràfica que recull imatges de la festa des de l'any 1912 fins a l'actualitat. S'han recollit i escanejat fins a 300 fotografies cedides per gent del poble, de les quals se n'exposaran les que siguin més representatives i estiguin en més bon estat. A més de les fotografies, l'exposició es completarà amb eines del camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.