Punt divers

Núria Bonaventura diu que ‘no veu inconvenient' perquè l'Aran formi part de la comissió de seguiment de l'ós

ALT PIRINEU I ARAN

La demanda des del territori que s'escoltí l'opinió de la gent de la Val d'Aran en relació amb l'ós i que responsables d'aquesta zona puguin passar a formar part de la comissió de seguiment de l'ós és viable, segons la directora general de Medi Natural, Núria Bonaventura. La directora general ha dit que per part del Departament de Medi Ambient no hi ha cap inconvenient d'incorporar responsables de l'Aran a la comissió de seguiment de l'ós i ha recordat que aquesta comissió també està formada pel Ministeri de Medi Ambient de l'estat espanyol.

Bonaventura ha afegit que pensa que des del Ministeri no hi haurà cap inconvenient i els de l'Aran podran passar a formar part de la comissió de seguiment de l'ós sense cap problema.

D'aquesta manera ha donat resposta a la petició dels representants polítics del Aran de poder formar part de la comissió de seguiment. Des del Conselh Generau es va anunciar la creació d'un òrgan que involucri totes les parts per fer seguiment de l'ós a l'Aran donat que no se'ls té en compte a la comissió ja existent.

Núria Bonaventura ha fet aquestes declaracions durant una visita a un nou punt d'informació del Parc Natural de l'Alt Pirineu a Araòs. Bonaventura ha dit que infrastructures com aquesta han de contribuir a dinamitzar el territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.