Successos

siurana d'empordà

Una menor denuncia que la van fer prostituir

La Policía Nacional va dur a terme el 9 de setembre passat un operatiu policial als clubs Flamingo de Roses i Up&down de Siurana d'Empordà arran d'una denúncia que va presentar una menor a la justícia de Romania. A causa d'aquesta operació, els agents de la policia espanyola van comprovar que efectivament aquesta menor havia exercit la prostitució al club Up&down de Siurana. Tot indica que un grup organitzat de romanesos va falsificar la documentació de la menor perquè aparegués com a major d'edat i per obligar-la així a prostituir-se.

En l'operació de la Policía Nacional es van detenir sis dones –tres de nacionalitat russa, una ucraïnesa, una boliviana i una nigeriana– acusades d'estar en situació irregular al país, i s'està pendent que es tramiti l'expedient d'expulsió. Així mateix, es van detenir quatre dels responsables dels locals Flamingo i Up&down –tres dones i un home– acusats d'un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal, contra els drets dels treballadors i relatius a la prostitució. La investigació continua oberta per trobar el grup de romanesos que van obligar la menor a prostituir-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.