Successos

SANT FELIU DE BUIXALLEU

Amenaça amb un martell la noia d'una gasolinera

Un home va intimidar la caixera i li va robar uns 400 euros

Un home armat amb un martell va assaltar la gasolinera De Paso, propietat de la companyia Cepsa, a Sant Feliu de Buixalleu el dijous 28 d'octubre passat.

Els fets van tenir lloc quan un home va entrar a la gasolinera de la companyia i va amenaçar amb un martell la noia que en aquell moment hi havia a la caixa. L'home la va obligar a entregar-li els diners, uns 400 euros.

El mètode d'aquest robatori amb violència i intimidació és força inhabitual, pel fet que el lladre va utilitzar un martell per intimidar la víctima. En la majoria dels assalts d'aquest tipus els lladres fan servir una pistola o una navalla, armes considerades perilloses, però un cop fet amb un martell també pot tenir conseqüències molt greus per a la víctima.

La companyia Cepsa té dos establiments al municipi, davant per davant i a banda i banda de la carretera C-35, que comunica el municipi amb el poble veí d'Hostalric.

D'altra banda, al municipi s'han comès robatoris de coure. A l'estiu passat, els lladres van sostreure aquest tipus de materials d'algunes empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.