L'ONCE reparteix 65 milions d'euros en només quatre mesos a Catalunya

En època de crisi, els sortejos de divendres de l'ONCE, l'anomenat Cuponazo, han afavorit les famílies catalanes. La sort o potser la casualitat ha fet que en el darrer mes i mig, entre el 13 de març i el 24 d'abril, cinc dels set sortejos que s'han celebrat hagin tocat a Catalunya, concretament al Vendrell, Barcelona, Molins de Rei, Garriguella (Alt Empordà) i Sant Adrià de Besòs. En total, s'han repartit 55 milions d'euros. El Vendrell i Molins de Rei han estat les ciutats més agraciades, amb més de 12 milions d'euros repartits.

«No ho havia vist mai, que toqués tantes vegades seguides», explica Àngel Àvila, cap del departament de vendes de l'ONCE de Catalunya. Tot i això, ho justifica: «Catalunya és, junt amb Madrid i Andalusia, la comunitat de l'Estat que més juga a la loteria i, per tant, és lògic que hi hagi més premiats.» També hi ha contribuït la reforma del sorteig, que ha inclòs cinc premis més de 150.000 euros i 129 de 35.000. El primer premi també s'ha incrementat de sis a nou milions d'euros. A banda del Cuponazo, altres productes de l'ONCE han deixat uns deu milions d'euros més als catalans. En total, 65 milions d'euros per a Catalunya en només quatre mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.