Successos

trànsit

Dos conductors moren en dos accidents, a Cabanes i a Sils

A Cabanes el turisme que conduïa la víctima mortal va envestir un vehicle que estava aparcat, i va sortir de la via, i a Sils el cotxe de la víctima va xocar amb un camió cisterna a l'N-II, que va estar tallada gairebé dues hores

Ahir hi va haver dos accidents de trànsit mortals, als termes municipals de Cabanes i Sils, els quals s'afegeixen als tres accidents que van tenir lloc la setmana passada i en què es van registrar tres víctimes mortals més. Per tant, en només nou dies ja se'n sumen cinc.

El primer accident d'ahir va passar poc després de dos quarts de dues de la matinada al carrer Masies de Dalt, número 31, de la zona urbana de Cabanes. El sinistre es va produir quan un turisme va envestir un altre vehicle que estava estacionat al carrer, i després va sortir de la via. A conseqüència d'aquest fet, va morir el conductor del turisme, Amador Pérez Márquez, que era veí de Figueres i tenia 50 anys. En aquest accident, hi van intervenir dues dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels bombers i diversos efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En l'accident de Sils van col·lidir frontalment un camió cisterna de matrícula francesa i un Ford Focus de color negre, el conductor del qual, un veí de Cornellà de Llobregat de 35 anys i de nom José Antonio, va resultar mort. El turisme circulava en sentit Barcelona i el camió, en direcció a Girona. El succés va tenir lloc a les deu del matí a la carretera N-II, al punt quilomètric 698,7, a l'altura de Sils. L'acompanyant que viatjava en el turisme va resultar ferida greument, i va ser traslladada a l'hospital Santa Caterina de Salt, mentre que el conductor del camió va resultar il·lès. Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les causes que van provocar aquest sinistre.

L'N-II, tallada dues hores

Aquest accident va provocar alteracions en el trànsit a l'N-II, que va estar tallada entre les 10.06 i les 11.45 hores. El trànsit es va desviar cap a altres vies, però això no va evitar que hi hagués retencions importants, ja que es tracta d'una via molt transitada, sobretot l'hora en què va passar l'accident, a mig matí.

LA XIFRA

2
conductors van morir en dos accidents de trànsit que hi va haver ahir als termes de Cabanes i Sils.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.