Successos

trànsit

Mor la jove ferida en un xoc frontal a Amer

El xoc frontal que va tenir lloc dijous al vespre a Amer va acabar finalment en tragèdia. Els fets es van produir a dos quarts de vuit del vespre de dijous en un xoc frontal entre dos vehicles al quilòmetre 85 de la C-63, a Amer. De resultes del xoc els bombers van haver de treure les dues persones accidentades, que van quedar atrapades dins dels vehicles. Totes dues dones van ser evacuades amb ferides greus a l'hospital Josep Trueta, de Girona. Però malauradament, més tard, la noia de 21 anys i veïna d'Amer va morir.

Es tracta del primer accident mortal en un xoc entre vehicles que es produeix a les comarques gironines durant el 2011. Les altres dues persones que han mort en accidents de trànsit han estat víctimes d'atropellaments.

D'altra banda, una conductora va resultar ferida greu ahir a les tres de la tarda en un accident entre un camió i un cotxe al quilòmetre 24 de la C-66 a Sant Joan de Mollet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.