Successos

trànsit

Una veïna de Riells i Viabrea mor en un accident a Massanes

Tres persones més que viatjaven en el mateix vehicle van resultar il·leses després que el turisme se sortís de la via en un revolt

Un matrimoni de Badalona mor en un xoc lateral a Santa Maria de Palautordera

Tres persones van morir el cap de setmana passat en dos accidents de trànsit a les carreteres catalanes. El primer va succeir en vies gironines. Anna Daniel Ruiz, una dona de 79 anys i veïna de Riells i Viabrea, va morir dissabte en sortir de la via el cotxe en què viatjava a Massanes. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, l'accident es va produir cap a les nou del vespre al quilòmetre 10,2 de la carretera GI-555 on el vehicle, un Volkswagen Polo, va sortir de la via i, com a conseqüència del xoc, un dels quatre ocupants del vehicle va morir en el sinistre. Els altres dos ocupants i el conductor van sortir il·lesos. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar diverses dotacions dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra, a més dels serveis sanitaris.

Curiosament, la setmana passada un altre vehicle es va accidentar en el mateix revolt on ahir va morir la veïna de Riells i Viabrea. Afortunadament, però, l'home que conduïa el vehicle va sortir il·lès de l'accident.

Així mateix, ahir a les dues del migdia a Vidreres, al quilòmetre 693 de l'N-II, gairebé a l'entrada de l'autopista AP-7, es va produir una altra topada, aquest cop entre dos vehicles. De resultes del xoc van resultar ferits els ocupants, que van ser traslladats a l'hospital.

En un altre punt del mapa català, un matrimoni va morir ahir cap a les onze del matí, en un accident de trànsit a la C-35 a l'altura de Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental, en què es van veure implicats dos vehicles. Els dos ocupants d'un turisme, un home –que conduïa el vehicle– i una dona, ambdós de 79 anys i veïns de Badalona, van morir després d'una col·lisió lateral. Els dos ocupants de l'altre turisme van resultar il·lesos. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dispositius dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers i serveis sanitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.