Successos

trànsit

Un ferit greu en un xoc entre dos vehicles a Ullà

Una persona va resultar ahir greument ferida a Ullà en un dels accidents de trànsit més destacats del cap de setmana a les comarques gironines. Els fets van esdevenir al voltant d'un quart de vuit del vespre, quan una trucada als serveis d'emergència va alertar d'un xoc entre dos turismes al punt quilomètric 352 de la C-31. Quan van arribar els serveis d'emergència, van comprovar que s'havia produir un accident en què havien col·lidit lateralment dos vehicles i que una persona estava atrapada a l'interior d'un dels cotxes. Els Bombers de la Generalitat van treballar en les tasques per treure l'accidentat, que posteriorment va ser traslladat d'urgència amb helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Un mort a Lleida

Durant aquest cap de setmana, a tota la xarxa viària interurbana de Catalunya s'ha registrat una víctima mortal. En concret, l'accident, en què es va veure implicat un tot terreny, va ocórrer al punt quilomètric 2 del Camí de la Mariola, a Lleida, al Segrià. El vehicle va sortir de la via i va caure en una sèquia. A conseqüència d'això, l'únic ocupant va morir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.