Successos

ROBATORIS A DOJO

Dos detinguts pel robatori de material de coure i plom en una empresa de Corçà

Els Mossos d'Esquadra i l'Agència Tributària han fet inspeccions en diverses ferrovelleries catalanes per tal de prevenir la compravenda il·legal de metalls

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 6 una dona de 44 anys que es diu Isabel, i un home de 27, Manuel, pel robatori de material de coure i plom en una empresa de Corçà valorat en més de 900 euros. Els agents van rebre el dia 2 la denúncia del furt d'uns cent quilos de cable de coure i dos-cents més de retalls de canonades de plom de l'interior de l'empresa. Els Mossos van identificar posteriorment els autors del robatori gràcies a la col·laboració ciutadana i als indicis recollits un cop localitzats els lladres a la població de Jafre, amb una furgoneta que contenia part del material robat, i els van detenir. Posteriorment, els agents van detectar que els detinguts havien anat a vendre l'altra part del material sostret a una deixalleria de Tordera.

D'altra banda, els Mossos i l'Agència Tributària van realitzar el dia 12 diverses inspeccions en instal·lacions de ferrovellers del Barcelonès, el Baix Llobregat, el Tarragonès i les Garrigues, per tal de prevenir la compravenda il·legal de coure i altres metalls. Els agents van formular tres denúncies per manca de llicència ambiental, una per falta d'assegurança i un altra per inadequació de la pòlissa d'assegurança.

Robatori en un CAP

El centre d'atenció primària de Sant Joan les Fonts va ser també objecte d'un robatori, dissabte passat. Els lladres hi van accedir enfilant-se a l'edifici per una escala fins a arribar a una finestra, i es van endur 350 euros de la recepció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.