Successos

Jutgen l'acusat d'haver apunyalat un home al bar Núria de Girona

Juan Antonio Cano Mesa es va assegure ahir al banc dels acusats de la secció quarta de l'Audiència de Girona per un cas d'apropiació indeguda i falsificació. L'home, de 47 anys i veí de la Cellera de Ter, està acusat d'haver-se endut gairebé 26.000 euros de la caixa registradora del bar Núria de Girona, on havia treballat durant onze anys. El 2008, quan els responsables de l'establiment es van adonar de les irregularitats, li van comunicar que estava acomiadat, moment que va aprofitar per clavar quatre punyalades amb un ganivet al cos de Joan Serra Gómez, el responsable d'explotació del Grup Boira. Però el cas de l'apunyalament està encara en fase d'instrucció, i ahir tan sols es jutjava la querella per apropiar-se dels diners de la caixa registradora. El fiscal acusa Juan Antonio Cano Mesa, que havia estat encarregat del bar, d'haver manipulat la caixa registradora. Segons l'acusació, entre el juliol del 2007 i el juliol del 2008, el processat hauria expedit tiquets amb una quantitat inferior fixada per l'empresa, per quedar-se amb la diferència. Per aquest delicte, el fiscal sol·licita per a l'acusat cinc anys de presó i que retorni els gairebé 26.000 euros que se l'acusa que hauria sostret.

Per la seva banda, el lletrat Carles Monguilod, que exerceix la defensa de l'acusat, demana l'absolució del seu client i impugna el valor probatori de la documentació aportada per l'acusació. Per Monguilod, els documents que s'han aportat no són originals, sinó fotocòpies i, a més, no han estat auditats, sinó que han estat aportats per la pròpia empresa acusadora. “Hi ha un full d'incidències, però com podem saber que no ha estat manipulat?”, defensa el lletrat. A més, Monguilod fa èmfasi que, a més de l'acusat, hi havia altres treballadors que tenien accés a la caixa registradora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.