Successos

Arenys de mar

Un cop de mar enfonsa una barca i en rescaten els dos pescadors

L'accident va tenir lloc ahir al migdia molt a prop de la bocana del port d'Arenys de Mar, quan la barca de pesca Montserrat tornava de feinejar. Un cop de mar va tombar la barca, d'uns set metres d'eslora, i els dos tripulants, pare i fill, van saltar a l'aigua. A pocs metres hi havia embarcacions del Club Nàutic que estaven fent classes, i els van anar a socórrer. Segons van explicar des de la confraria, els dos tripulants van resultar il·lesos, però anímicament destrossats, ja que fa poques setmanes que l'embarcació també es va enfonsar dins el moll i l'acabaven de reparar.

L'accident va obligar els efectius subaquàtics dels Bombers de la Generalitat i de la Capitania Marítima a retirar les xarxes tot i les dificultats, ja que l'aigua estava molt tèrbola per les rierades de la nit anterior.

A més, la policia local va tancar al bany la platja de les Roques d'en Lluc fins que no es pugui netejar el vessament d'oli de la barca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.