Successos

Emergència per possibles pluges de 100 litres per m² en 12 hores

La Conselleria de Governació manté l'alerta al litoral del País Valencià i l'interior del sud de la demarcació de Valencià

El temporal de pluja ha obligat a tallar algunes carreteres

La Conselleria de Governació, a través del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat (CCE), manté la preemergència per pluges intenses al litoral del País Valencià i a l'interior meridional de la demarcació de València. Així mateix, es manté l'emergència Situació 1 a les localitats de Vinaròs i Onda, ja que s'han necessitat recursos externs a aquestes poblacions després de les precipitacions caigudes en les últimes hores.

L'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) preveu precipitacions que poden acumular 40 litres per metre quadrat en 1 hora i 100 litres en 12 hores, amb cels molt nuvolosos o coberts amb ruixats moderats, que poden ser localment forts i acompanyats de tempesta; al litoral podrien ser persistents i localment molt forts. Les temperatures es mantindran sense canvis.

Incidències

Governació també ha detallat algunes de les incidències que s'han produït en les últimes hores a causa de la pluja. A la carretera CV-700, que uneix la Vall de la Gallinera amb l'Atzúvia, s'han produït solsides sense danys personals. També hi ha hagut problemes de circulació en la CV-10 (Onda) i en algun pas subterrani de Nules.

Algunes zones com la Vall d'Alba, Adzeneta, Onda, Alzira i el Baix Segura han patit talls de subministrament elèctric.

Pel que fa a les precipitacions en les últimes hores aquestes són algunes de le poblacions que més pluja han acumulat: Càrcer 32,4 litres, Antella 30,8 litres, l'Atzúvia 163 litres, Vilafamés 78 litres, Borriol 75 litres, Vilallonga 50 litres, Beniarrés 44 litres, Pego 44 i Onda 32 litres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.