Successos

trànsit

Mor un motorista en un xoc amb un vehicle a Brunyola

Cap de setmana negre a les carreteres gironines, on han perdut la vida dos conductors de motos en trams diferents de la C-63

S'eleva a 17 el nombre de motoristes morts el 2011 a la demarcació

Tràgic balanç a les carreteres gironines, on aquest cap de setmana han mort dos motoristes en diferents trams de la C-63, a la comarca de la Selva. Una de les víctimes era un veí d'Olot, de 51 anys, que ahir circulava en una moto quan va topar contra la part del darrere d'un tot terreny, a Brunyola. El sinistre es va produir a les onze del matí al punt quilomètric 35,5. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i l'helicòpter medicalitzat, també pertanyent al SEM.

En la col·lisió, el conductor de l'automòbil va resultar il·lès, mentre que el motorista es va fer ferides molt greus i va ser traslladat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on els metges no van poder fer res per salvar-li la vida. Pel que fa a la incidència viària, els policies van tallar la circulació en els dos sentits de la marxa i fins a les dotze del migdia van anar donant pas alternatiu als vehicles.

Només 24 hores abans un altre motorista va tenir un accident mortal a la C-63, en aquest cas a l'altura de Vidreres. El succés va passar a tres quarts de dotze del migdia, al quilòmetre 9. El conductor d'una moto que anava en direcció a Lloret de Mar va sortir de la via i va impactar contra la barrera de seguretat lateral. La víctima, Miguel Ángel Sosa González, de 35 anys i veí de Lloret, es va fer ferides greus, sobretot a les cames, i va morir poc després. Amb aquests sinistres, aquest any han perdut la vida a la demarcació 17 motoristes, un dels col·lectius més vulnerables de la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.