Successos

judicial

Jutgen un senegalès acusat de l'atac a set prostitutes

El fiscal demana una pena de 63 anys de presó per Amat Sey, a qui li atribueix agressions sexuals i robatoris amb violència a noies que paraven a diverses carreteres de l'Alt Empordà

El fiscal demana, en el seu escrit de conclusions provisionals, una pena de 63 anys de presó per a Amat Sey, un home senegalès, ara empresonat, a qui atribueix un reguitzell d'atacs a prostitutes de carreteres, en alguns casos per robar-les i en altres per robar-les i violar-les

El llistat d'atacs que relata el fiscal i atribueix a Sey s'inicia a començaments del 2009 al quilòmetre 12 de la carretera GI-623, que va d'Orriols a l'Escala. Segons l'acusació, entre el començament del 2009 i el juny del 2010, Sey va assaltar en diverses ocasions la prostituta que tenia la seva plaça fixada en aquest punt, i li va robar dos cops els telefon i el darrer cop va abandonar al lloc un ganivet que feia servir per intimidar-la.

El 29 d'agost del 2009, també a la GI-623 va ser atacada una altra noia i l'assaltant la va fer caure de genolls a terra i la va violar, a banda de robar-li la bossa.

Un diumenge del mes de maig del 2010, una altra prostituta, que també parava a la carretera d'Orriols, molt a prop de la gasolinera de Camallera, va denunciar que havia estat agredida sexualment per un individu que la va immobilitzar i la va tombar en el sofà que ella feia servir per treballar. Després, li va robar els diners i el mòbil.

El 6 de juny del 2010, a prop de l'N-260, a Pedret i Marzà va ser atacada una altra noia. L'assaltant la va abordar per l'esquena i la va arrossegar cap al bosc tot amenaçant-la amb una navalla. Li va lligar les mans a l'esquena amb una brida, li va arrencar la roba i la va violar. Aprofitant que ella estava estacada li va agafar els diners de la bossa, 25 euros, i el mòbil.

El 23 de juliol del mateix any, sempre segons el fiscal, Sey va anar a l'entrada del càmping Nàutic Almata, a Castelló d'Empúries i va demanar els serveis sexuals d'una prostituta. Li va arrabassar la bossa i el mòbil i, quan ella va intentar recuperar els objectes, l'assaltant va treure un ganivet i li va apuntar cap a les costelles. Aquest cop, segons la denunciant, es va endur uns 300 euros, a banda d'una ampolla de perfum i preservatius.

Entre el 29 i el 30 de juliol es va produir un altre atac atribuït a Sey. Va ser a la carretera C-260, a la rotonda de Fortià. L'atacant va atacar pel darrere la prostituta, li va tapar la boca amb la mà i li va posar un ganivet al coll i li va exigir que li donés la bossa. Després hi va afegir: “Has de follar amb mi o et mato.” Com que no va trobar diners a la bossa l'assaltant es va enrabiar i la va començar a colpejar i amenaçar. “On tens els diners?, demà vindré un altre cop i et mataré”. Al final, va trobar 80 euros i se'ls va endur.

L'últim atac que se li imputa, el 6 d'agost, va tornar a tenir com a escenari la carretera d'Orriols. L'assaltant va atacar la noia amenaçant-la amb un ganivet. “Dóna'm els diners o et mato”, li va dir. La noia li va entregar 250 euros que tenia dins del cotxe i va intentar fugir. Ell la va agafar per la samarreta cridant: “No te'n vagis que ara t'he de follar.”

Amat Sey, que està empresonat, sosté que és innocent i que les noies es deuen confondre, perquè les violacions es van repetir quan ja estava pres. Sey, que defensa el lletrat Francesc Xavier Rollon, s'asseurà al banc dels acusats dilluns a l'Audiència de Girona.

LA XIFRA

63
anys de presó
demana el fiscal per al sospitós dels atacs a a les prostitutes de carretera.

LA DATA

23.04.12
Està previst
que comenci el judici contra l'assaltant de prostitutes a l'Audiència de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.