Quatre persones moren en accidents de trànsit en 24 hores a Tarragona

Tres persones van morir ahir i una altra el dia de Sant Joan en accidents de trànsit a les comarques tarragonines. El primer sinistre mortal d'ahir va passar a les deu del matí a l'N-420, a Gandesa, quan van xocar de cara un camió i un turisme. A conseqüència de la topada, va morir el conductor del cotxe, i l'acompanyant va patir ferides greus. El segon accident va passar a la tarda, quan van xocar frontalment una motocicleta i un turisme a la carretera TP-2031, dins del terme municipal de Tarragona, i va resultar mort el motorista, un veí de la ciutat de 34 anys. I, a tres quarts de nou del vespre, es va produir un xoc entre una moto i un autobús, a causa del qual va morir el conductor de la moto, al quilòmetre 5,4 de la T-721, a Constantí.

El dia de Sant Joan, un altre accident a Freginals (Montsià) va provocar una altra víctima mortal. Un veí de Sant Hilari Sacalm, de 67 anys, va perdre la vida quan el vehicle que conduïa va patir una sortida de via a l'autopista AP-7. En el cotxe hi viatjava una altra persona que va resultar ferida greument.

Ciclomotorista mort

Ahir a la nit, un jove de 15 anys va morir a Sant Feliu de Guíxols en caure mentre circulava amb un ciclomotor per l'avinguda Europa de la població. El vehicle li havia deixat un company.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.