Investiguen la mort d'un jove tirotejat en un pis d'Olesa de Montserrat

Un jove d'entre 20 i 25 anys i de nacionalitat espanyola va morir tirotejat ahir a la tarda en un immoble d'Olesa de Montserrat (Baix Llobregat). La víctima va ser trobada al domicili pels volts de dos quarts de quatre de la tarda, després que un veí escoltés el soroll de diferents trets i alertés la policia local de la població, que va avisar la policia catalana. Els Mossos d'Esquadra van trobar el jove en estat molt greu amb diverses ferides per arma de foc, i tot i que els serveis mèdics van intentar reanimar-lo no van poder fer res per salvar-li la vida i el jove va morir al domicili.

L'àrea territorial d'investigació de la regió policial metropolitana sud dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació del cas. Els agents se centren a identificar la víctima i establir els possibles motius que van portar una segona persona a assassinar-lo. També es busca el presumpte responsable o responsables dels fets, ja que no es descarta que fos un grup el que ataqués la víctima. Ahir a la nit, a l'hora de tancar aquesta edició encara no s'havia arrestat ningú.

Els primers indicis indiquen una possible revenja, tot i que de moment es mantenen totes les hipòtesis obertes i no es descarta cap opció. Ahir al vespre els investigadors estaven intentant esbrinar la relació que tenia la víctima amb el domicili, que podria ser de la seva propietat o de l'agressor o grup d'agressors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.