Detenen set persones a Granollers per estar en situació irregular

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Policia Local i la Policia Nacional, van detenir el divendres 19 de juny a set persones a Granollers per situació irregular al país. Aquestes detencions es van produir en el marc d'un operatiu de seguretat dels tres cossos al barri de Sant Miquel de la capital del Vallès Oriental i també va provocar la identificació de 40 persones, una denúncia administrativa per tinença d'arma prohibida, el comís de 7 plantes -presumptament de marihuana- col·locades al balcó d'una casa i la immobilització i retirada d'un vehicle per no tenir assegurança.

Aquesta actuació s'emmarca en la intensificació del contacte dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) de Granollers amb els veïns dels barris del Congost i de Sant Miquel de Granollers, de la Barriada Nova de Canovelles (Vallès Oriental) i del barri de Montornès Nord de Montornès del Vallès (Vallès Oriental)

Segons els Mossos, aquest increment de la presència policial té dos objectius: augmentar i millorar el contacte dels cossos de seguretat amb veïns i comerciants i controlar les persones que es troben a places i espais públics per prevenir la petita delinqüència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.