Successos

tRÀNSIT

Dos morts en accidents, a Rupià i Girona

Una veïna de l'Escala perd la vida en un xoc a la GI-642

Un motorista queda atrapat sota un remolc del circ Raluy

Jornada negra de trànsit en carreteres de la demarcació de Girona, on ahir es van registrar dos accidents mortals. El primer sinistre va tenir lloc a tres quarts de deu del matí al quilòmetre 2,2 de la GI-642, a Rupià. En aquest punt, es va produir una col·lisió frontal entre dos vehicles, com a conseqüència del qual va perdre la vida la conductora d'un dels turismes –un Opel Corsa blanc–. La víctima era Maria Àngela Palahí, una veïna de l'Escala, de 52 anys. Treballava a la residència d'ancians Els Pins i era originària de Viladamat. L'home que anava al volant de l'altre cotxe implicat –un Seat León blau– es va fer contusions lleus i va ser traslladat a l'hospital de Palamós. A la zona s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques i un helicòpter. Mentre van durar les tasques de gestió de l'accident, els agents van tallar la circulació a la via en els dos sentits de la marxa, entre el punt quilomètric 2 i el 2,5. El pas de vehicles va quedar interromput durant dues hores en aquest tram, i es va restablir a dos quarts d'una del migdia.

Sinistre a Fontajau

Quatre hores més tard es va produir el segon sinistre. L'accident va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les dues del migdia a Girona, on un motorista que circulava pel pont de Fontajau va topar contra la part del darrere del remolc d'un camió del circ Raluy i hi va quedar atrapat a sota. A l'indret s'hi van dirigir dues ambulàncies, la Policia Municipal i tres dotacions dels bombers, que van alliberar el ferit. Casualment, quan es va produir l'impacte van passar per la zona una ambulància i una metgessa de l'hospital Josep Trueta, que anava amb el seu vehicle propi. Malgrat que van atendre el motorista ràpidament, no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima tenia 59 anys i era veïna de Montfullà.

Xoc múltiple a Maçanet

Sis cotxes i un camió van topar ahir per encalç a l'N-II, a l'altura del terme de Maçanet de la Selva. El xoc en cadena es va registrar quan faltaven uns deu minuts per dos quarts de quatre de la tarda, al punt quilomètric 591 en sentit Girona. Tot i l'aparatositat de la col·lisió, cap dels ocupants es va fer ferides de gravetat. Mentre es van anar retirant els vehicles de la calçada, els Mossos van donar pas alternatiu a la via fins a tres quarts de cinc de la tarda.

52
anys
tenia la conductora que va morir a Rupià. El motorista que va perdre la vida a Girona en tenia 59.
6
cotxes
i un camió van xocar ahir per encalç al quilòmetre 591 de l'N-II, a l'altura de Maçanet de la Selva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.