L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines es pronuncia per la mort de dos joves

L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha emès una declaració institucional on lamenta la mort de dos joves de la població per circumstàncies tràgiques «presumptament relacionades amb el consum de drogues». El consistori, que ha convocat properament a la Junta Local de Seguretat, afirma compartir el dolor de les famílies afectades i els transmet el condol públic. En el comunicat, el consistori afirma desitjar que «aquests fets no quedin impunes» i per això dóna tot el suport ?a la policia amb la finalitat que s'investiguin fins al final a les persones que puguin estar implicades en aquests fets irreversibles.»

El consistori insisteix que desitja «una pacífica convivència entre veïns, de forma sana i sense por de que els nostres fills creixen entre perills tan greus i amb la impossibilitat de controlar els seus efectes finals. Aquests fets terribles ens esperonen a treballar encara més amb la finalitat que els joves trobin espais de relació i integració social, de convivència i de motius per encarar el seu futur amb il·lusió. El contrari és un fracàs col·lectiu, i ni nosaltres ni ningú ens ho podem permetre. »

L'Ajuntament conclou «avui han estat qui hagin estat els afectats, però demà no sabem qui pot ser i per això hi posarem tots els esforços per aconseguir rebaixar els perills, que si de natural ja són molts, segons quines fronteres es travessin durant la joventut, encara ho poden ser més. Això ho hem d'impedir com sigui, i en això estem.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.