Successos

Nova vaga de fam davant l'Ajuntament d'Alfafar

El “Kol·lectiu del Parke” demana la retirada del decret que nega el contracte laboral vigent des de fa anys

Des de dijous 12 de setembre que Mª José i Luz Elena, dos joves components del Kol·lectiu del Parke, que porten endavant una vaga de fam indefinida, després d'haver patit una primera multa per ocupació de via pública, davant la impossibilitat d'establir-se a l'interior de l'edifici municipal.

Un centenar de persones convocades pel comité de lluita i solidaritat amb la cooperativa social del Barri Orba, van donar suport ahir a les dues vaguistes que demanen la retirada del decret que nega la continuïtat del conveni de neteja entre l'Ajuntament d'Alfafar i el Kol·lectiu del Parke, vigent des de fa més de 27 anys.

La manifestació va transcórrer amb normalitat sota la vigilància d'algun efectiu de policia local, que tot i estar autoritzat el recorregut per la Delegació del Govern, no ha complit amb el deure de regular el trànsit rodat mentre s'hi desenvolupava.

Tot i que en un primer moment les dues vaguistes havien aconseguit entrar en les dependències municipals, a les 22 hores van estar desallotjades i ocupen una improvisada acampada davant l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.