Successos

SOCIETAT

Pere Mià dóna a una ONG part de la indemnització que li va concedir el jutjat

L'Ajuntament de Girona va haver de pagar al restaurador de Palol per haver-li xafat el muntatge de protesta que va instal·lar davant dels jutjats

El restaurador de Palol de Revardit Pere Mià ha donat a l'ONG Grup Editor Revista Discapacitat (GERD) els 600 euros d'indemnització que li ha hagut de pagar per ordre judicial l'Ajuntament de Girona pels danys morals que li va ocasionar la retirada per part de la policia d'un muntatge que havia instal·lat davant dels jutjats de Girona com a protesta per les diferents resolucions judicials dictades en contra seva arran de la denúncia d'una inspectora perquè tenia el seu cunyat treballant al restaurant. En total, l'Ajuntament de Girona ha hagut de pagar 1.980 euros, però Mià només ha donat els 600 que corresponen a danys morals i s'ha quedat per a ell els 1.380 que corresponen als danys materials per la pèrdua de tot el material que hi havia posat: una caseta de fusta, rètols, cadires i un pa de pagès.

Mià ha volgut fer la donació a GERD, una ONG que treballa per millorar la qualitat de vida dels discapacitats i que destinarà els diners que li ha cedit Mià al finançament de l'escola per a nens sords, cecs i altres discapacitats que tenen a Aguacatan, ciutat de Guatemala agermanada amb Sarrià de Ter. GERD paga el sou de les dues professores especialistes en llenguatge de signes que treballen a l'escola i altres professionals que apliquen diferents tècniques de psicoteràpia. GERD també té un altre projecte a Guatemala per fabricar cadires de rodes per a les persones amb discapacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.