Successos

L'alcalde d'Alfafar amenaça amb la retirada de la carpa dels vaguistes de fam

Si es mantenen aquestes instal·lacions provisionals podria multar els vaguistes amb dos anys de presó

Es convoquen accions de suport en 18 ciutats d'arreu l'Estat

L'alcalde d'Alfafar ha emès un ou decret mitjançant el qual amenaça amb retirar les carpes existents davant l'Ajuntament en que estan fent la vaga de fam, i fa l'advertiment de penes de fins a dos anys de presó per a aquestes persones i per a totes aquelles que no acaten el decret.

Davant aquesta situació, que pega una volta de rosca més a les tenses relacions entre la municipalitat gestionada pel PP i el Kol·lectiu del Parke, s'han constituït grups de solidaritat amb la Cooperativa i amb la vaga de fam en nombroses ciutats de l'Estat i s'han convocat concentracions de suport davant les seus del PP a Gijón, Valladolid, Salamanca, Lugo, Compostel·la, Mèrida, Saragossa, Irun, Màlaga, Ècija, Morón, Múrcia, La Orotaba, Conca i Alacant.

Per al dia 11 d'octubre, hiha convocada una marxa per relleus que transcorrerà entre la plaça del Temple de la ciutat de València, passant per les portes de la Diputació i la Generalitat Valenciana fins arribar a la plaça de l'Ajuntament d'Alfafar.

Aquesta marxa s'ha dividit en diferents tramades en les quals portaran la flama de la reivindicació diversos representants de grups, entitats i organitzacions ciutadanes de la comarca de l'Horta.

Per a dimecres 2 d'octubre hi ha una concentració davant l'Ajuntament d'Alfafar i el 3 d'octubre s'ha previst una xarrada informativa a la seua de Ca Revolta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.