Successos

S'hospitalitza una vaguista del Barri d'Orba i n'entren dos més en la roda

Mara Cobos va haver de ser hospitalitzada ahir i l'acampada davant l'Ajuntament d'Alfafar s'amplia amb dues persones més en vaga de fam

Ahir, Mara Cobos va haver de ser atesa pels serveis de sanitat que tenen curar de les persones en vaga de fam acampades davant les portes de l'Ajuntament d'Alafar, i aconsellaren la seua hospitalització després de 15 dies amb aquesta decisió.

A partir de hui, continua mantenint la reivindicació del Barri d'Orba, Toni Valero, de la Cooperativa Social del Parke i ha començat a posar-se en vaga de fam. Joan Sorribes, cap de llista de Compromís per Alfafar, membre del comité de lluita i solidaritat amb la cooperativa, que ha decidit instal·lar-se en una carpa junt a l'existent.

La policia local ha instruït denúncia sobre la instal·lació del regidor per ocupació de via pública i li ha comunicat el decret de desallotjament amb amenaça de dos anys de presó.

Durant la jornada de hui, els vaguistes han rebvut la visita de dos diputats de Compromís i Esquera Unida que s'han reunit amb l'alcalde per tal de sol·licitar un lloc digne per a les persones que mantenen aquesta postura de reivindicació i protesta, a la qual cosa, Adsuara ha manifestat que ho estudiarà i es posaran solucions en breu.

Els diputats han anunciat que es trobaran presents demà dijous durant la concentració anunciada i tornaran ainteressar-se per les solucions que pensa aplicar l'alcalde d'Alfafar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.