Successos

FEVECTA obre la porta de la negociació a la Cooperativa del Parc Alcosa

L'Alcalde d'Alfafar no oblida denunciar la vaga de fam indefinida per coaccions

L'alcalde d'aquesta vila de la comarca de l'Horta, el popular Juan Ramon Adsuara, ha admés una reunió amb la Cooperativa Social del Parc i la “Koordinadora de Kol·lectius del Parke” per al proper dia 10 d'octubre, a fi de tractar la qüestió del conveni i del concurs públic de neteja en què ha intervingut també la Federació de Cooperatives (FEVECTA).

En la jornada de hui s'arriba als 23 dies de vaga de fam a les portes de l'Ajuntament d'questa localitat, després d'haver estat desallotjades de l'edifici consistorial, les persones que l'han protagonitzada en diverses ocasions.

Ja han passat per les carpes provisionals instal·lades a les portes de l'Ajuntament d'Alfafar, quatre persones que han estat hospitalitzades després de 15 dies sense prendre mos i amb greus problemes de deshidratació, hipoglucèmia i arítmies cardíaques.

Hui divendres 4 d'aoctubre és el quart dia que els darrers vaguistes de fam porten sense menjar que a més, han signat un escrit de renúncia a rebre cap alimentació sanitària en cas de ser hospitalitzats perquè estan disposats a mantenir indefinidament aquesta actitud fins que l'alcalde d'Alfafar òbriga el diàleg social i accepte una reunió amb les organitzacions i col·lectius del Parc Alcosa.

Nou desallotjament

Tots els indicis fan pensar que la polia local disposa d'una orde perquè s'hi efectue un desallotjament definitiu en breu d'aquesta acampada.

L'alcaldia ha suggerit els locals de la “Koordinadora del Parke” com a lloc on poder continuar amb l'actitud de denúncia i la vaga de fam, amb clar intent de desvirtuar el significat d'una acció que ha generat la decisió de l'alcalde mateix.

Els components dels col·lectius del Barri d'Orba han sabut que l'alcalde continua plantejant-se denunciar els vaguistes per coaccions, malgrat la intervenció e diversos diputats autonòmics que han intentat fer de mitjancers en aquesta conflicte..



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.