Successos

Centenars de persones se sumen a la Carrera Solidària amb la vaga de fam d'Alfafar

La negociació entre la Cooperativa i l'Alcalde Adsuara resta trencada davant l'ultimàtum del munícep

Durant el trentè dia de vaga de fam que protagonitzen dues persones a les portes de l'Ajuntament d'Alfafar, diversos col·lectius solidaris de València, han recorregut els carrers de la ciutat des del palau de la Generalitat fins la porta de l'Ajuntament d'aquesta vila de la comarca de l'Horta, a fi de manifestar el suport a la lluita que porta a terme la Cooperativa del Parke en favor del manteniment del conveni de neteja amb l'Ajuntament.

Aquesta activitat no es troba isolada ja que, el passat 8 d'octubre van haver concentracions a diversos punts de l'estat i per al proper dijous hi ha prevista la celebració d'una assemblea a la barriada i una marató cultural amb actuacions musicals, tallers de grafitis i de teatre, tot això en solidaritat amb la vaga de fam.

Sense acord

Quan a la situació en què si troben les negociacions entre ambdues parts, s'ha de dir que el passat 10 d'octubre va haver un intent de trobada i d'acord, que va estar trencat per l'alcalde de la vila en exigir que per a una propera reunió fixada per al dia 15 d'octubre, s'havia de desmuntar l'acampada i s'havia d'acabar amb la vaga de fam.

A més, l'alcalde d'Alfafar ha anunciat al Kol·lectiu del Parke, que de l'acord restarà exclosa la neteja viària dels carrers perquè aquest servei sortirà a concurs públic de qualsevol manera.

Exigència final

Si per al dimarts 15 d'octubre no s'ha desallotjat l'acampada, el primer munícep d'Alfafar ha amenaçat amb executar el decret de desallotjament i a la detenció dels vaguistes amb càrrecs que implicaran penes d'entre sis mesos a dos anys de presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.