Successos

emergències

Busquen un ciclista desaparegut al Ripollès

Els serveis d'emergències estan buscant un veí de Cornellà de Llobregat desaparegut des de fa dos dies al Ripollès. Pedro Alberto Cajal, de 46 anys, va arribar dimecres a Ribes de Freser en tren carregat amb una bicicleta BTT, d'alta muntanya, i la seva intenció era fer una ruta ciclista per la zona de la vall de Ribes. Però la seva família no va tenir cap més comunicació amb ell al cap de poc d'arribar a la zona. Com que van témer que podia haver patit algun accident, els seus familiars van denunciar la seva desaparició, i els equips de rescat el van començar a buscar ahir al matí. Al llarg de tot el dia, efectius dels Bombers de la Generalitat i dels Grup de Recolzament d'Actuacions Especials (GRAE), diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i dos helicòpters, un de la policia catalana i l'altre dels Bombers, el van estar buscant per les proximitats. La recerca es va centrar a la zona oest de la comarca, entre els termes municipals de Gombrèn, Montgrony, Ribes i Toses.

Quan es va començar a fer fosc els equips d'emergència van abandonar la recerca sobre el terreny, i ara són els Mossos d'Esquadra els qui s'encarreguen de la investigació i de trobar noves pistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia