Denuncien amb 2.000 euros quatre conductors a Salou que realitzaven el servei de taxi sense llicència

Els Mossos d'Esquadra han denunciat quatre conductors que oferien un servei de taxi sense tenir-ne la llicència. Els controls, realitzats en els diversos controls fets aquesta setmana a dos punts de la carretera C-14 al pas per la demarcació de Tarragona, Salou i la Pineda, han consistit en la inspecció de vehicles sospitosos de realitzar aquest servei sense el permís corresponent. Si és així, se'ls aixecarà una denúncia administrativa que s'elevarà al Departament de Política Territorial i Obres Públiques, que és l'encarregat d'executar-les, a través de la direcció general de Ports i Transports. Les multes són de 2.000 euros.

A banda, es comproven les condicions tècniques del vehicle i es deixa clar als clients que ells no han comès cap tipus d'infracció i se'ls gestiona un taxi per tal d'acabar el recorregut. Aquests controls s'emmarquen en l'estratègia de l'Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial del Camp de Tarragona, per tal de detectar aquest tipus d'infraccions administratives, que es fan cada estiu. A banda d'aquests controls específics a vies interurbanes, també es fan inspeccions periòdiques a punts com ara l'aeroport de Reus o bé l'estació de Perafort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.