Una dona cau amb el cotxe per un barranc i triguen dues hores a trobar-la

Una dona de 32 anys veïna de Ripoll va resultar ferida greument ahir al migdia en caure amb el seu cotxe per un barranc, a Riudaura. Els equips d'emergència van trigar prop de dues hores a trobar-la.

L'accident es va produir a tres quarts d'una del migdia. La mateixa conductora del vehicle va trucar per informar sobre la seva situació. La dona estava conscient, però havia quedat atrapada dins del cotxe. Tant els bombers com els Mossos van començar a buscar-la, però no la van trobar a la zona que la dona els havia indicat, entre la carretera de Sentigosa i la de Vallfogona. Un helicòpter també va participar en la recerca i des de l'aire va veure un vehicle mig estimbat, tot i que no es tractava del de la dona, que va continuar comunicant-se amb els equips d'emergència pel mòbil.

Trasllat en helicòpter

Al final, van localitzar el turisme de la víctima, un Hyundai de color blanc, que era al terme municipal de Riudaura –a prop del coll de Canes, segons ElRipollès.info–. Els bombers van rescatar la dona i un helicòpter medicalitzat va traslladar-la fins a l'hospital Josep Trueta de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.