Successos

La policia de Caldes frustra el robatori d'un cotxe de la brigada

La policia local de Caldes de Malavella va frustrar dimecres el robatori de diverses eines de jardineria i construcció, així com del vehicle de la brigada municipal, que ja estava carregat amb el material sostret. Els fets van passar al voltant de les quatre de la matinada de dimecres, quan la patrulla de la policia local de Caldes de Malavella estava fent tasques de vigilància preventiva a la urbanització d'Aigües Bones. Durant aquestes tasques, els agents van veure els llums encesos d'un vehicle al magatzem que la brigada municipal té a prop de l'esmentada urbanització.

Quan la patrulla de vigilància es va acostar al magatzem de la brigada municipal, un home, no identificat, va baixar ràpidament de la furgoneta i va arrencar a córrer en direcció al bosc, en veure's sorprès pels agents. Els dos agents de la policia local van començar llavors una persecució a peu del lladre, que, malgrat tot, no va poder ser enxampat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia