Successos

Un ancià mor en un accident de trànsit a Flaçà

El turisme de la víctima, veïna de Bordils, va ser envestit per un camió

Un ancià va morir ahir en un accident de trànsit que va tenir lloc a Flaçà. La víctima és Antonio Jiménez, un home de 80 anys i veí de Bordils. Els fets van tenir lloc pels volts d'un quart de quatre de la tarda, a la carretera C-66, al punt quilomètric 21. Per causes que s'estan investigant, el vehicle en el qual viatjava la víctima s'incorporava a la via principal des d'un camí, quan en aquell moment hi passava un camió en sentit Girona, que el va envestir de forma lateral. A causa del fort impacte, el turisme va sortir projectat diversos metres camp a través. En l'accident, el conductor del turisme va morir a l'acte. Així mateix, la seva acompanyant va quedar atrapada dins del turisme. Un cop rescatada, va ser evacuada amb l'helicòpter medicalitzat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat greu. Fins al lloc de l'accident es van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius dels Bombers de la Generalitat i sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l'afectació viària, es va deixar pas alternatiu a la C-66 en tots dos sentits de la marxa. Mentre va durar la incidència, es va originar un quilòmetre de cua.

Aquest any ja han mort 15 persones en accidents de trànsit a les comarques gironines, quatre d'elles des que va començar l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia