Successos

Detenen un conductor que va causar un accident i va fugir, a Verges

Dies abans l'havien arrestat a Reus per quatre robatoris

També va ser imputat per conduir sense permís i destrossar una ambulància a Girona

Els Mossos d'Esquadra van detenir un conductor que tenia el permís retirat, després que va causar un accident i va intentar fugir, a Verges. A més, l'home, de 20 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Santa Llogaia d'Àlguema, ja havia estat detingut tres dies abans a Reus per haver comès quatre robatoris amb força a l'interior de vehicles.

Els fets van passar el 4 de novembre, cap a les dotze del migdia, quan es va produir un accident de trànsit per un xoc frontal entre un camió i un turisme, a l'altura del punt quilomètric 357 de la carretera C-31, dins del terme municipal de Verges. Com a conseqüència de la col·lisió, les dues persones que conduïen els vehicles implicats van resultar ferides lleument i van donar negatiu a les proves de drogues i alcohol. Tot i així van ser traslladades a l'hospital de Palamós.

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, també van comprovar que el conductor del turisme que havia causat l'accident havia provat de fugir del lloc. Tot i la seva intenció inicial, i com a conseqüència dels importants danys que presentava el vehicle, es va haver d'aturar, deixant un seguit de peces del cotxe per la via. Els Mossos van constatar que el conductor del turisme, i causant de l'accident, no tenia el permís de conduir vigent per pèrdua total de punts i, a més, feia 20 dies que l'home ja havia estat imputat per conduir sense permís després de tenir un altre accident a l'AP-7 a Vilademuls i haver destrossar l'ambulància amb la qual el transportaven al centre sanitari quan van arribar a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Per tot això, es va detenir el conductor com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària per conduir sense tenir el permís vigent i per ocasionar un greu risc per a la circulació. El detingut, que té antecedents, va passar el dia 5 de novembre a disposició del jutjat de la Bisbal d'Empordà, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.

Es dóna la circumstància que aquesta persona ja havia estat detinguda tres dies abans a Reus com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a l'interior de vehicles.

LA XIFRA

3
detencions
acumula el veí de Santa Llogaia d'Àlguema en l'últim mes per diversos delictes.

LA DATA

04.11.14
és el dia
que el conductor va tenir l'accident a Verges i va intentar fugir, perquè tenia retirat el carnet de conduir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia