Successos

PxC manté que el complot per atemptar contra Anglada denunciat és una invenció

Plataforma per Catalunya (PxC) a través d'un comunicat públic ha qualificat d'“invencions” els fets que es relaten en la querella entrada dimecres al jutjat de Vic contra dos dirigents del partit, a qui Josep Anglada acusa d'haver muntat un complot per atemptar contra la seva persona fent-lo estimbar de la carretera per un camió a la sortida d'un sopar. Segons la querella, dirigida contra Roberto Hernando Ortiz i Juan Carlos Fuentes Linares, els dos líders de PxC van proposar a Albert Solà, el pretès fill del rei Joan Carles I, i el seu lletrat Francesc Bueno, que és precisament qui ha fet la querella, que participessin en el complot portant Josep Anglada a sopar al restaurant El Roquet de Tavèrnoles i el fessin emborratxar perquè, quan sortís del restaurant amb el seu Mercedes, un camioner que ja tenien concertat el fes estimbar. Un atemptat que podia tenir conseqüències nefastes i amb què, segons el querellant, es pretenia desbancar Anglada en les pròximes eleccions municipals.

El comunicat de Plataforma afirma que les acusacions són falses i no tenen fonament, i reprova “l'actitud victimista de Josep Anglada per buscar un rèdit mediàtic”. PxC afirma que estudia emprendre accions contra els autors del “muntatge” i conclouen que tot plegat és “una ficció i un intent de convertir una derrota política no digerida en un enfrontament personal i orquestrat per distreure l'atenció dels múltiples judicis a què el Sr. Josep Anglada haurà de fer front en els propers mesos”.

El text de la querella, al qual ha tingut accés aquest diari, aporta, però, proves que podrien ser concloents per demostrar que la conxorxa per materialitzar l'atemptat contra Anglada (programat per ahir) va existir de debò.

La querella, que es tramita al jutjat número 2 de Vic, proposa que es dicti una ordre d'allunyament dels dos querellats tant de Josep Anglada com del lletrat Francesc Bueno, que, amb Albert Solà, es presenta com a testimoni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia