Successos

Busquen un perillós atracador que ha fugit en un taxi robat

Alerta a totes les policies per trobar l'atracador que va malferir un home a Granada i ha assaltat un taxista a Vic

Tots els cossos policials de totes les poblacions catalanes estan en alerta per localitzar un perillós atracador, Francisco Carlos García Jiménez, que es va escapar de Granada després de malferir un home al qual va atracar i que s'ha pogut situar a Osona, d'on ha fugit amb el taxi que va robar a un taxista de Vic després d'amenaçar-lo amb un ganivet.

Francisco Carlos García Jiménez, de 23 anys, va néixer a Terrassa però és veí de Santiago-Pontones, una població de Jaén, on fa pocs dies ja va perpetrar un atracament. Després d'aquest primer robatori amb intimidació, dilluns va actuar a Huéscar (Granada), on va atracar un conductor, que va resultar greument ferit de les punyalades que li va clavar. La víctima va haver de ser operada d'urgència a l'hospital i tot i la gravetat de les ferides va sobreviure però continua ingressada a l'UVI. El seu agressor es va emportar el vehicle de la víctima, un Seat Ibiza, i va fugir. La policia ja situava el fugitiu a Catalunya perquè els Mossos d'Esquadra van localitzar el vehicle robat a Huéscar el mateix dilluns a Barcelona, on també consta un domicili del fugitiu.

I les sospites que el sospitós de l'intent d'homicidi a Huéscar rondava per Catalunya es van confirmar ahir quan va ser identificat com l'autor d'un altre atracament esgrimint un ganivet a un taxista. Francisco Carlos García Jiménez va anar a l'hospital de Vic, on va ser visitat al servei d'urgència, i un cop en va haver sortit va agafar un taxi i va demanar al taxista que el portés als Hostalets de Balenyà. Un cop van ser per la zona dels Hostalets de Balenyà, el client es va fer dur fins a un descampat i llavors, sense gent pels voltants, va treure un ganivet i va amenaçar el taxista i va intentar clavar-li l'arma. El taxista va aconseguir esquivar l'agressió, va saltar del cotxe i va fugir corrent. Llavors, el client va posar-se al volant del taxi i va fugir a tota velocitat amb el vehicle: un Citroën Picasso de color marró amb matrícula 9602-HWX

Un cop el taxista va haver posat la denúncia per l'atracament que havia patit, va identificar l'assaltant com a Francisco Carlos García Jiménez, ja buscat per la Guàrdia Civil a Granada. Llavors es va emetre una ordre de recerca a totes les policies que operen a Catalunya amb l'advertiment que en cas de localitzar el fugitiu prenguin mesures de precaució, ja que va armat i se'l considera molt perillós.

LA DATA

02.02.15
Va atracar i malferir
un conductor a la població de Huéscar, a Granada


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia