Successos

Continua evadit l'atracador que va fugir en un taxi robat

El taxista afirma que li va intentar clavar un ganivet per l'esquena

Francisco Carlos García Jiménez, l'atracador que va deixar malferit un home a Huescar (Granada) i que va assaltar un taxista de Vic i se li va endur el taxi, continuava evadit i buscat per totes les policies ahir al vespre.

Francisco Carlos García, considerat com a molt perillós, va demanar un taxi a les sis del matí de dimarts a l'hospital de Vic. El va recollir el taxista Andreu Martínez. El client li va demanar que el portés a Hostalets de Balenyà, on, segons li va explicar, durant una temporada havia treballat en una granja. Va fer entrar el taxi al camí de l'ermita de l'Aguda i el va fer parar. Llavors li va cridar en castellà: “Les mans a davant, fill de puta, que et mataré, i no et giris”, segons va explicar el taxista a El9nou. Li va demanar la cartera i, mentre la buscava, el taxista es va treure el cinturó per fugir i llavors va intentar apunyalar-lo per l'esquena. El taxista va fugir a peu i García Jiménez es va endur el taxi: un Citroen Picasso amb matricula 9602 HWX.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia