Successos

Una conductora recull un autoestopista i ell li roba el cotxe

Els agents de la gendarmeria van participar en la recerca d'un jove autoestopista que va sostreure de manera violenta l'automòbil a una conductora que, uns instants abans, el va recollir amb el vehicle. Els fets van tenir lloc dimarts de la setmana passada. Segons va explicar el diari L'Indépendant, la víctima circulava sola amb el seu cotxe per l'A-9. Es tracta d'un tram de l'autopista E-15, que en part discorre pel Rosselló i que enllaça amb l'AP-7. A l'altura del terme municipal de la Jonquera, la denunciant es va aturar i va agafar un vianant que estava fent autoestop a peu de carretera. Quan duien poca estona de trajecte, el noi va dir a la conductora que tenia una urgència i li va insistir que parés. Ella així ho va fer i es va dirigir a l'àrea de descans de la Porta Catalana. Un cop va haver estacionat, l'agressor va subjectar-la violentament, la va empènyer cap a l'exterior del turisme i va escapar amb l'automòbil.

Després del succés, la víctima de l'assalt va avisar ràpidament els gendarmes de la unitat de seguretat vial, entre els quals es va difondre àmpliament la informació sobre les característiques del cotxe sostret. Una vegada el van interceptar, els efectius van iniciar la persecució del fugitiu. Va ser localitzat pels investigadors del departament francès del Gard. El conductor, en un principi, va aconseguir esquivar els policies, si bé va acabar tenint un accident al departament de Droma.

En el transcurs de la persecució, va perdre el control del vehicle, que va sortir de la calçada i va quedar immobilitzat. Va ruixar l'interior de l'automòbil amb oli del motor amb l'objectiu d'esborrar rastres amb què el puguessin identificar i va fugir corrents. L'home, finalment, va ser atrapat a poca distància de la Nacional 7, a la localitat de Torretas de Lop, a la Provença. Va ser retingut pels gendarmes de l'escamot de l'autopista de Malatavèrna i de la brigada de Montelaimar. Va quedar arrestat com a presumpte responsable d'un delicte de robatori amb violència. Quaranta-vuit hores després, va ser traslladat als jutjats de Perpinyà, on va tenir lloc la celebració d'un judici ràpid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia