Successos

Ferit greument en caure amb el camió per un marge, a Sant Aniol

El conductor d'un camió cisterna va quedar ferit de caràcter greu ahir en precipitar-se per un desnivell de deu metres d'altura, al terme municipal de Sant Aniol de Finestres. L'accident es va produir quan faltaven pocs minuts per les deu del matí a l'altura del punt quilomètric 27,9 de la carretera GI-531. El xòfer va sortir de la via i va anar a parar al marge de la calçada, on va bolcar. El camió amb el qual circulava portava una cisterna compartimentada, on transportava residus líquids i restes d'animals. L'home, de 53 anys, va quedar atrapat a la cabina i va haver de ser rescatat pels bombers.

En les tasques de gestió de l'incident, hi van treballar set patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat. Per part dels bombers, es van activar els efectius del Grup de Suport d'Actuacions Especials (GRAE) d'Olot, que es van encarregar d'alliberar la víctima. L'home va ser traslladat en l'helicòpter del SEM fins a l'hospital Doctor Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia