Successos

Dos lladres roben a casa de l'atrinxerat

El jutge ordena l'ingrés a la presó del tirotejador de Darnius

El jutjat d'instrucció número 4 de Figueres va ordenar ahir l'ingrés provisional a la presó sense fiança per a Bryan Cyrille Pierre Bardel, l'inquilí d'una casa de Darnius que diumenge va començar a disparar en confondre uns policies de paisà amb lladres que volien robar-li marihuana. I no anava gaire equivocat, perquè els lladres sí que van entrar a robar, però més tard. Els fets van tenir lloc quan dos agents de paisà que participaven en un dispositiu de vigilància del mas (on se sospitava que s'hi cultivava droga) van veure que hi havia diversos gossos deslligats pel terreny. Els Mossos els van agafar i van decidir buscar un lloc per lligar-los per evitar que causessin un accident. Van anar a la part posterior del pati, on hi ha la piscina. Allí, van sentir una forta olor de marihuana i soroll d'aparells a ple rendiment. L'imputat, llavors, va disparar un primer tret per foragitar-los. Els agents es van identificar com a policies, però ell es va atrinxerar al domicili, des d'on va engegar tres trets més. Passats uns tres quarts, es va entregar. A la finca, van trobar-hi 1.168 plantes de marihuana i una escopeta de caça.

L'home va ser conduït a la comissaria i els Mossos van precintar la casa, però hores més tard dos lladres hi van entrar i, aquest cop sí, per robar-hi. L'objectiu era la droga, però en veure que ja no hi havia marihuana es van dedicar a sostreure tot tipus d'aparells electrònics. No esperaven l'arribada dels Mossos, que els van sorprendre. Tots dos van fugir corrents pel bosc perseguits per la policia. Un d'ells va ser detingut i l'altre encara no l'han trobat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia