Successos

Els sindicats policials volen dimissions pel cas de Salou

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra consideren que el desenvolupament de l'operació pels aldarulls després de la mort d'un manter a Salou exigeixen dimissions. La Trisindical de Mossos (CAT-SME-SPC) assegura en un comunicat que de les explicacions del conseller d'Interior, Jordi Jané, al Parlament es desprèn que el responsable de no ser contundents en l'actuació policial i prioritzar les negociacions amb “els violents” va ser del comissari en cap, Josep Lluís Trapero, amb la petició de l'intendent Rafel Comes, màxim comandament en la gestió dels incidents a Salou. El sindicat destaca que el conseller va remarcar diverses vegades que no va ser una ordre política.

Els sindicalistes diuen que “nosaltres no podem elogiar ni molt menys felicitar a ningú que ha posat en perill la integritat física dels agents, i pren aquestes decisions dins d'un despatx, mentre s'agredeix greument a civils i agents que estan a boca de canó, i mentre es continua destrossant la via pública”. Ans al contrari, els sindicats demanen que es responsabilitzi qui “de manera directa va col·laborar perquè 25 delinqüents i irresponsables s'erigissin com els venjadors d'una mort absolutament accidental”. I demanen el cessament immediat del comissari en cap Trapero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia