Successos

Assalten una càrnia a Girona i roben més de 20.000 euros

Els lladres van escalar i un cop dins de l'empresa van anar directes a la caixa forta i la van esbotzar

Uns lladres van assaltar una indústria càrnia del barri de Taialà de Girona i es van emportar un botí de més de 20.000 euros, després d'esbotzar la caixa forta de l'empresa. L'assalt es va perpetrar la nit del dissabte 26 de setembre i tot fa pensar que van ser tres els lladres, els dos que van entrar i un que els esperava amb un vehicle. Els lladres van escalar uns cinc metres fins a accedir a una zona de terrasses i des d'allà, trencant una reixa, es van ficar a les instal·lacions per la zona del laboratori i després van anar a un petit habitacle darrere del despatx on hi ha la caixa forta.Van aconseguir obrir-la i es van endur els diners que contenia, una quantitat que supera els 20.000 euros.

Els lladres, que anaven emmascarats per evitar ser reconeguts, aparentment coneixien bé l'estructura de l'empresa, ja que les càmeres van poder captar com, ben dotats amb eines que els sobresortien de les butxaques, reptaven per terra per esquivar els sensors de les alarmes. Després van tapar les càmeres de seguretat.

Els responsables de l'empresa van presentar l'endemà una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació d'aquest cas i que no descarten que tingui relació amb altres robatoris esdevinguts en empreses del sector carni.

Un altre assalt d'aquestes mateixes característiques es va perpetrar el cap de setmana passat en una fàbrica d'embotits de Cervià de Ter. En aquest cas els lladres tampoc es van interessar pels productes de l'empresa, sinó que van anar a la zona d'oficines. Aquesta vegada el botí que es van endur va ser només d'uns 400 euros.

LA XIFRA

20.000
euros
com a mínim es van endur els assaltants de l'empresa de Taialà.

LA DATA

26.09.15
és el dia en què els lladres
van entrar a una empresa càrnia fent escalada i van esbotzar la caixa forta.

Roben tres cotxes nous a Citroën

Els lladres també van actuar el cap de setmana passat a les instal·lacions del concessionari Citroën situat al carrer Antoni Barnes, a la zona del Mas Xirgu de Girona. Per accedir a la rampa, van trencar una tanca perimetral que després del robatori van tornar a col·locar per dissimular. El matí del dilluns dia 5, però, els responsables del concessionari van trobar a faltar tres vehicles i van descobrir que n'hi havia tres o quatre més que havien tingut danys (vidres trencats i panys forçats) en un suposat intent fallit dels lladres per endur-se'ls.

Els vehicles que es van poder endur són dos Citroën
DS 3 i un altre DS-5, cotxes nous encara sense matricular. Es desconeix si els van carregar en algun camió o si els van aconseguir engegar i se'ls van endur rodant, però les claus, que eren guardades a l'empresa, no se les van endur. Es dóna la circumstància que fa pocs dies un altre vehicle del concessionari Citroën, un DS 5, aquest matriculat, va ser robat a Sarrià de Ter, on l'havia deixat aparcat un comercial de la casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia