Successos

Atraquen a punta de ganivet dos estancs de Cassà i Sant Julià de Ramis

Els lladres colpegen un dels propietaris i s'enduen un botí de gairebé 5.000 euros en tabac

A l'altre local van fugir cames ajudeu-me sense endur-se'n res

Dos lladres han atracat a punta de ganivet dos estancs de Cassà de la Selva i Sant Julià de Ramis. En el primer assalt no es van poder endur res, però, en canvi, en el segon, el botí va ser de 5.000 euros en tabac. Dies després del robatori, la investigació policial dels Mossos d'Esquadra va permetre detenir un dels lladres, Juan Moreno Heredia, un veí del barri de la Font de la Pólvora de Girona, de 26 anys.

El primer dels fets va tenir lloc l'11 de desembre passat, a dos quarts de sis de la tarda, a l'estanc del carrer Mossèn Cinto Verdaguer, de Cassà de la Selva. Dos homes encaputxats van entrar en el local, van amenaçar amb un ganivet la propietària i li van demanar caixes de tabac. El fet que l'estanc estigués connectat amb l'habitatge dels propietaris va fer possible que el marit de la propietària sentís el crit que va fer la seva dona i sortís de l'interior del domicili. En ser sorpresos, els atracadors van fugir sense endur-se'n res.

Gairebé una hora més tard, a un quart de set de la tarda, els delinqüents van cometre un segon robatori, a l'estanc de Sant Julià de Ramis situat arran de la carretera N-IIa. Segons va explicar ahir el propietari, de cop van entrar dos encaputxats cridant i amenaçant amb un ganivet.

Un botí ben empaquetat

“A terra, a terra, que et punxo!”, van dir just en el moment que li van donar un cop de puny a la galta esquerra. Llavors el van dur al magatzem, on els pispes van trobar dues caixes de 100 paquets de tabac de la marca Marlboro. “Duien una bossa industrial d'escombraries per robar el tabac de les estanteries, però com que les van veure ben empaquetades, se les van endur”, assegura l'estanquer. Un cop van haver carregat el botí, els lladres van fugir cames ajudeu-me, i el propietari els va encalçar. “Tenien el cotxe aparcat just al costat, tan sols eren dos, i vaig poder anotar la matrícula”, reconeix la víctima.

Arran dels fets, els Mossos van començar una investigació que els va dur al barri de la Font de la Pólvora, on van localitzar la propietària del vehicle. Ella va assegurar que li havien robat el cotxe i que els lladres van utilitzar el vehicle per cometre els assalts als estancs. Però els indicis van portar els Mossos a detenir un familiar de la dona com a sospitós dels dos atracaments. Actualment hi ha una investigació oberta per tal de localitzar i detenir el segon autor dels fets.

Atrapat robant gossos a Sords

Juan Moreno Heredia, detingut pels robatoris en els estancs, també va ser detingut a final de novembre –juntament amb tres joves més– per haver intentat endur-se una cinquantena de cadells de la gossera del centre caní de Sords, a Cornellà del Terri. No van aconseguir el seu objectiu perquè una treballadora de la gossera va alertar que havia tingut la visita d'un client sospitós. Els Mossos hi van anar i, quan hi van arribar, van descobrir que els lladres havien fet un esbornac a la paret, a través del qual anaven traient els gossets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia